Meer eigendommen onder project

  Ref. Type

Project

Kasteelstraat 49-51, 9660 Brakel

Nieuwbouwproject - Kasteelpark

Laat je verrassen door het nieuwbouwproject Kasteelpark in Brakel.
Dit eigentijdse woonproject bestaat uit 48 moderne appartementen verdeeld over 4 residenties: Residentie Louis, Maximiliaan, Charlotte en Elisabeth.

Elk nieuwbouwappartement beschikt over een lichtrijke leefruimte met open keuken en praktische berging. Grote raampartijen bieden toegang tot een ruim terras met zicht op het mooie groen van de omgeving. De appartementen hebben één, twee of drie slaapkamers.
Duurzaamheid voeren we hoog in het vaandel. Zo ook in woonproject Kasteelpark.
De sleutel-op-de-deur appartementen halen een E-peil 30 dankzij de toepassing van menig energiezuinige technieken, van een lucht-water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming over zonnepanelen tot een ventilatiesysteem D.
Heb je een mooie fiets of beschik je over een wagen, dan kan je deze veilig parkeren in de ondergrondse parkeerkelder, waar iedere staanplaats over een tweede berging beschikt.

Het project Kasteelpark bevindt zich in het hart van Brakel, een aangename gemeente in de Vlaamse Ardennen, vlakbij Geraardsbergen en Oudenaarde. In de nabije omgeving zijn er tal van voorzieningen, waaronder supermarkten, restaurants, dokters, de wekelijkse markt, etc. Ook sportievelingen kunnen hier zeker hun hart ophalen met een sporthal, voetbal- en tennisclub op fietsafstand van het woonproject.

Heb je interesse in één van deze moderne nieuwbouwappartementen? 
Aarzel dan niet en maak nu een afspraak via het nummer 055 42 60 26 of via [email protected] voor meer informatie en boek alvast een reservatie.

Brian Haillez
Brian Haillez +32 55 42 60 26 (Ref. 3769897)